
Valentin Checa tar sitt Peru till Stockholm
”Alla frågar vad peruansk mat är – och jag svarar bara: diversity.” Hos Checa möter du smaker från havet, historien och hjärtat av Peru.
På Unmo samlar vi hela vår fantastiska bransch på ett och samma ställe. Vi vill göra det enklare för restauranger, leverantörer och jobbsökande att synas, inspireras & bygga relationer.
Gör som tusentals branschare - gå med idag!

Bygg ert varumärke, nå nya kunder rätt in i hjärtat av branschen och bli en del av Sveriges största community för krogbranschen! 🤩
Kontakta oss så ser vi till att sätta upp en bra profil åt er.

”Alla frågar vad peruansk mat är – och jag svarar bara: diversity.” Hos Checa möter du smaker från havet, historien och hjärtat av Peru.

Från Kocklandslaget till chokladfabriken – Martin Isaksson har ägnat sitt liv åt smak, hantverk och perfektion. Sedan 1997 har han och Ellinor byggt upp en värld av choklad, från praliner till klassiska chokladspargrisar.

Efter år i branschens hetluft ville kocken David Arvidsson skapa en krog som var hållbar – för både människor och mat. Resultatet blev Prospero, en halvtrappa ner i Vasastan, där ambition möter avslappning och där gästerna gärna kommer tillbaka, vecka efter vecka.

Unmo är platsen där restaurangbranschen möts. En plats där vi kan bygga gemenskap baserat på social hållbarhet.
Ett digitalt hem där du kan skapa relationer, bygga starka och attraktiva varumärken, rekrytera drömpersonal och hitta jobb med bra förutsättningar för meningsfulla samarbeten.