Kompetenser
Kompetenskrav
Meriterande kompetenser
Språk
Om rollen
Vi på Pembert & Company jobbar mycket med olika event och håller just nu på att sätta ihop ett team som i höst kommer husera på Amiralen med Björn Skifs och hans krogshow.
Vi ser att du som söker:
Tycker om att jobba i team och känner dig trygg i ett högt tempo
Är flexibel, kreativ och lösningsorienterad
Har ett genuint intresse och god kunskap om mat, matlagning och dryck
Brinner för att överträffa gästens förväntningar
Är strukturerad, ordningsam och har god samarbetsförmåga
Vi erbjuder dig:
Ett stimulerande och utvecklande jobb i ett ungt team och i en härlig miljö
Kollektivavtal
Möjlighet att utvecklas
Möjlighet till mer jobb efter hösten
Att jobba med oss
EN EXPANSIV RESA INOM GASTRONOMIN
Pembert & Company startade 2015 som en en framgångsrik cateringverksamhet i Hyllie, Malmö. Bakom bolaget står OS- och VM-kocken Daniel Pembert som är både kreativt ansvarig och ägare. År 2017 tog Pembert & Company klivet in på Malmös matscen och öppnade upp lunch- och middagsrestaurang på Hotel Duxiana på Norra Vallgatan. Det blev snabbt en mötesplats för de matintresserade gästerna i kvarteren och den oklassiska råbiffen tog sin form.
Därefter har allt fler verksamheter sett dagens ljus — Lokal 17 belägen i Studio-huset på Hjälmarekajen 17 i sällskap med Studio 15, Alnarp 9 på SLU campus i Alnarp, vårt eget mobila food truck-koncept, restaurangen på Jägersro Trav & Galoppbana med oändliga möjligheter för olika event och Lokal 17 Hansa på premiumläge mitt i city. Även Vinbar 17 på Hansa öppnade vi upp under januari 2023 — en vinstudio som fokuserar på dryckesprovningar samt mat & dryck i kombination.
Oavsett verksamhet har vi samma drivkraft och ambition – att sätta guldkant på våra gästers mat, dryck och upplevelse.
Att jobba hos oss
När du jobbar här får du:
EN EXPANSIV RESA INOM GASTRONOMIN
Om oss
Pembert & Company startade redan 2015, då som cateringverksamhet. Sedan dess har vårt koncept vuxit och vi driver idag även ett flertal restauranger; LOKAL 17 belägen på Hjälmarekajen 17, Studio 15 vår matlagningsstudio, ALNARP 9 på SLU campus i Alnarp, restaurangen på Jägersro Trav & Galopp och Lokal 17 Hansa på premiumläge mitt i city, samt restaurangen på Amiralen i Malmö. I slutet på 2024 kommer ytterligare en restaurang i det nybyggda The Loop, vid Science Village i Lund. Oavsett inriktning på våra restauranger har vi alltid samma drivkraft och ambition – att sätta guldkant på våra gästers mat.
Verksamheten grundades av Daniel Pembert som fortfarande är kreativt ansvarig och en av delägarna. Ett urval av Daniels meriter är bl a: OS-guld med Skåne Kulinar 2016, guldmedaljör vid VM i Luxemburg 2014, medverkande vid Nobelmiddagen 2013.
Sök jobbet!
Annonsen är inte aktiv. Det går ej att söka just det här jobbet men genom att logga in eller registrerar en profil på Unmo kan du enkelt hitta andra jobb som passar dig.
Om oss
EN EXPANSIV RESA INOM GASTRONOMIN
Om oss
Pembert & Company startade redan 2015, då som cateringverksamhet. Sedan dess har vårt koncept vuxit och vi driver idag även ett flertal restauranger; LOKAL 17 belägen på Hjälmarekajen 17, Studio 15 vår matlagningsstudio, ALNARP 9 på SLU campus i Alnarp, restaurangen på Jägersro Trav & Galopp och Lokal 17 Hansa på premiumläge mitt i city, samt restaurangen på Amiralen i Malmö. I slutet på 2024 kommer ytterligare en restaurang i det nybyggda The Loop, vid Science Village i Lund. Oavsett inriktning på våra restauranger har vi alltid samma drivkraft och ambition – att sätta guldkant på våra gästers mat.
Verksamheten grundades av Daniel Pembert som fortfarande är kreativt ansvarig och en av delägarna. Ett urval av Daniels meriter är bl a: OS-guld med Skåne Kulinar 2016, guldmedaljör vid VM i Luxemburg 2014, medverkande vid Nobelmiddagen 2013.
ALNARP 9
LOKAL 17- STUDIO
LOKAL 17- HANSA
STUDIO 15
VINBAR 17
PEMBERT & CO- JÄGERSRO
PEMBERT & CO- BADHYTTEN
PEMBERT & CO- AMIRALEN
PEMBERT 6 CO-THE LOOP