Pâtisserie David

Malmö

din destination för utsökta bakverk, tårtor & bröllopstårtor, surdegsbröd, smörgåsar, och en mängd andra delikatesser.

bagericafélunch

About us

David Fernandes är en portugisisk konditor som redan vid 15 års ålder började sin konditor utbildning i Luxemburg. Där fick han en gedigen skolning på några av de finaste konditorierna, såsom "Namur" i Luxemburg och "Olivier" i Strasbourg, Frankrike. Hans passion för yrket har lett till en djup kunskap inom sockerbakandets konst, inklusive den sällsynta färdigheten att blåsa socker, vilket han bland annat använder för att skapa populära bröllopssvanar som pryder bröllopstårtor.

​År 2003 öppnade David Fernandes Pâtisserie David i Malmö, beläget i det kulturminnesmärkta kvarteret Sankt Gertrud. Här introducerade han malmöborna för franska bakverk som eclairs, macarons & tarteletter vilka serveras jämsides med svenska klassiker som kanelbullar och portugisiska delikatesser som Pasteis de Nata. Allt bakas från grunden med fokus på högkvalitativa råvaror!

Open application

No job ad that suits you?

Apply with open application.

Contact

Do you have any questions for us at Pâtisserie David? Contact us directly through the chat function here!

Write to

Open application

No job ad that suits you?

Apply with open application.