Sommarjobb för kock

Ambitiös och härlig krog i Roslagen (Stockholms norra skärgård). Tomas Diederichsen (Årets kock 2011) är ägare och leder köket. Familjär känsla.

  • Full time
  • 160 SEK/h
  • Experience required

Published 21 March 2025

Competences

Required skills

à la cartekallkökgrundsåser

Optional skills

schemaläggningköksekonomibeställningar

Language

svenska

About the role

Varvet söker duktiga kockar till sommarsäsongen. För rätt person kan vi erbjuda en kökschef eller souschef-tjänst med mer ansvar och kreativa möjligheter. Boende finns på plats. Högmarsö ligger ca 1,5 timmar från centrala Stockholm, 30 min från Norrtälje. Kreativt, kul kök och härligt gäng på en krog med aktiva, engagerade ägare. Mat & vin i fokus i ovanlig sommaridyll på ett aktivt varv.

Working with us

Ett roligt sommarjobb med ett härligt gäng, som brukar bli vänner för livet. Hög nivå på mat och dryck. Engagerade ägarfamilj som är aktiv i driften. Äkta, kort sagt!

Apply for the job!

Is this a job that would suit you?

By logging in or registering a profile on Unmo, you can easily apply for this position in just a few minutes.
Good luck!

About us

En krog i skärgården, snarare än en typisk skärgårdskrog, brukar vi kalla Varvet på Högmarsö. Vi vill vara kvarterskrogen som hängt med på semestern och en plats där det alltid händer något. Ibland bakar vi pizza, på onsdagar stjälper vi ostron och då och då är det fest med liveband!

På Varvet är det helg hela semestern, så det händer lika mycket kul (eller mer) på vardagar som fredag och lördag. Varvet startades 2017 och drivs av Tomas och Klara Diederichsen.