Kock

Kock eller sous chef

  • Full time
  • Negotiated salary
  • Experience required

Published 23 May 2025

Competences

Required skills

à la carte

About the role

Brösarps Gästgifveri & SPA - vid posten till vackra Österlen, söker en kock eller sous chef. Anställningsgrad, lön och anställningsstart enligt överenskommelse.

Brösarps Gästgifveri har varit i samma familjs ägo sedan 1992 och är en trygg och stabil arbetsgivare.

Vi älskar lokala råvaror och varierar vår mat efter säsong och vad vi kan få tag på. Vi är ett skånskt gästgifveri och därför ska maten också andas klassisk svenskt och skånskt. Vi har A la Carte, konferensgäster och paketgäster med färdiga menyer, Dagens Lunch etc. Så variationen är stor. Vi har full fart och tempot är högt. Vi arbetar oftast med rullande schema, 2+5 dagar/vecka. Vi arbetar långa dagar men färre dagar per vecka.

Eventuellt kan även boende ordnas om så skulle behövas.

Vi ser fram emot att träffa dig som vill vara en del av vårt team. Helst söker vi dig som önskar en tillsvidareanställning men vi skulle också kunna titta på en säsongsanställning om det är av större intresse.

Vi ses och hörs! Varmt välkommen till oss!

Working with us

Our benefits:

Collective Agreement
Insurance
Wellness
Further Education
Internal Training
Occupational Pension

För oss är det viktigt att du som vår medarbetare ska trivas. Beslutsvägarna är korta och vi älskar att hitta vägar fram och utveckla såväl medarbetare som vårt ställe - och det gör vi bäst tillsammans!

Apply!

Is this a job that would suit you?

By logging in or registering a profile on Unmo, you can easily apply for this position in just a few minutes.
Good luck!

About us

Vid porten till vackra Österlen finner Ni Brösarps Gästgifveri & SPA - en restaurang, ett hotell, SPA och konferensanläggning med hjärtat på rätta stället. Vi värnar om våra gäster, våra medarbetare, våra grannar och vår natur och miljö. Familjen Cederberg har drivit verksamheten sedan 1992 och har skapat en trygg och stabil verksamhet där vi tillsammans ska trivas och må bra - såväl medarbetare som gäster.

Vi har konferenser med färdiga måltidspaket, vi har paketgäster, lunchgäster och A la Cartegäster. Den skånska matlagningen med inspiration från det franska köket står högt i fokus och det är mer än Äggakaka som serveras här. Tempot är högt och glädjen är stor. Gås och Julbord är andra skånska gillen som är omåttligt populära hos oss. Vi älskar såväl mat som dryck och även vinlistan är lång!

Vi har öppet hela året och söker efter medarbetare som vill stanna länge och som trivs hos oss. Men självklart har vi även behov av hjälp och medarbetare under vissa säsonger eller tjänstgöringsgrader. Ibland kan även boende under perioder ordnas. Lite beroende på vilken del av verksamheten man arbetar men oftast arbetar vi lite längre men färre dagar i veckan, 2+5 veckor med rullande schema.

Vi är alltid glada för spontanansökningar - så tveka inte att höra av dig!