Kock
Kivik
Jobba på vår rest i Kivik nära havet på Österlen eller på vår rest i Ystads med småstadskänsla. Sommartid samt extra/heltid året om finns möjlighet.
- Full time
- Negotiated salary
- Experience required
Published 24 April 2025
Competences
Required skills
Optional skills
Language
About the role
Du som söker vill vi ska en bra dos av yrkesstolthet i det du gör och ett genuint intresse för mat och hela branschen. Samt några års erfarenhet av service med a la carte.
Hos oss varierar man och står på alla stationer. Oavsett om du jobbat på varm/kall samt med Italiensk mat tidigare så lär vi upp dig såsom vi gör hos oss.
Fokus på detaljer, grymma råvaror, utveckla och ”enkelt” med höga smaker. Proffsig och kunnig service utan att det blir stelt, personligt, genuint och avslappnat det trivs vi med. Tryffelsvinet vill vi ska vara en plats där alla känner sig välkomna!
Vi hoppas och känner att vi också bland personalen har en familjär, personlig och härlig stämning.
Vi ger alla så mycket av oss själva och av vår vakna tid, det är viktigt att tycka om att gå till sitt jobb och trivas med sina kollegor.
Saker som bra arbetsmoral, komma i tid, jobba bra i team och inte med hierarki, hålla sig uppdaterad och påläst, ha bra ordning är för oss inte en fråga om bra egenskaper utan det en förutsättning för oss.
Apply for the job!
Is this a job that would suit you?
By logging in or registering a profile on Unmo, you can easily apply for this position in just a few minutes.
Good luck!
About us
Hos oss på Tryffelsvinet erbjuder vi det som vi själva älskar att äta och att laga. Vår förkärlek för Italien, det avlånga landet där matkulturen kan variera stort från region till region, avspeglas såklart väldigt mycket i våra menyer. Det hindrar oss dock inte från att smyga in i till exempel det centraleuropeiska eller det spanska köket!
Nu är vi inne i vår femte säsong i Kivik! Fortfarande med samma intresse och inspiration från Italien & medelhavet, och dessutom detta år med vår nya restaurang i Ystad.
Båda restaurangerna speglar oss, det vi inspireras av och det vi älskar!
Fokus på detaljer, grymma råvaror, utveckla och ”enkelt” med höga smaker. Proffsig och kunnig service utan att det blir stelt, personligt, genuint och avslappnat det trivs vi med. Tryffelsvinet vill vi ska vara en plats där alla känner sig välkomna!
I Kivik håller vi öppet mars-nov och i Ystad feb-dec. Jobbar man på Tryffelsvinet finns det alltid möjlighet till extra/heltid både innan, under och efter högsäsong.
Varför namnet Tryffelsvinet?!
Tryffel, för genast tankarna till Italien. Deras gemenskap kring matbordet, enkelheten, råvarorna och såklart pastan som är deras stora stolthet. Vi ville ha ett namn som känns lekfullt och nyfiket, precis som oss! Det innebär dock inte att alla rätter innehåller tryffel, men möjligheten finns såklart.
Med Tryffelsvinet har vi skapat en plats där alla ska känna sig välkomna! Stora som små och självklart även de fyrbenta. Vi håller det enkelt och gott med höga smaker och detta kombineras med härliga viner och familjär service. En mysig kvarterskrog där vi med stolthet och glädje välkomnar er!
Vänliga hälsningar,
Kattis och Patte med familj