Kock

  • Extra hours
  • Negotiated salary
  • Experience required

Competences

Required skills

à la cartehusmanskostlunch

Optional skills

à la cartecateringgrillhusmanskostkallkökköttlunchnynordisktskandinavisktvegetariskthaccpgrundsåserköksekonomiveganskt

Language

svenska

About the role

Vi söker personal inför sommarsäsongen på Badhytten i Skanör!

Sedan April 2023 startade Pembert & Company upp ett samarbete med Badhytten och utvecklar köket på Badhytten.

I våra kök är kvalitet och omtanke av råvaran alltid i centrum, oavsett om det är lunch eller middag.

  • OM TJÄNSTEN - Kock

Vi söker dig som:

• Har ett genuint intresse och god kunskap om mat, matlagning
• Minst 3 års yrkeserfarenhet av att arbeta som kock
• Är flexibel, kreativ och lösningsorienterad
• Brinner för att överträffa gästens förväntningar
• Är strukturerad, ordningsam och har god samarbetsförmåga

Du kommer att jobba i en miljö med högt tempo vilket innebär att du måste vara stresstålig och kunna hålla huvudet kallt när det är fullsatt.

Vi erbjuder dig:

• Ett stimulerande och utvecklande jobb i ett ungt team och i en härlig miljö
• Möjlighet att utvecklas och få mer ansvar
• Kollektivavtal

Working with us

Our benefits:

Collective Agreement
Insurance
Internal Training

EN EXPANSIV RESA INOM GASTRONOMIN

Om oss

Pembert & Company startade redan 2015, då som cateringverksamhet. Sedan dess har vårt koncept vuxit och vi driver idag även ett flertal restauranger; LOKAL 17 belägen på Hjälmarekajen 17, Studio 15 vår matlagningsstudio, ALNARP 9 på SLU campus i Alnarp, restaurangen på Jägersro Trav & Galopp och Lokal 17 Hansa på premiumläge mitt i city, samt restaurangen på Amiralen i Malmö. I slutet på 2024 kommer ytterligare en restaurang i det nybyggda The Loop, vid Science Village i Lund. Oavsett inriktning på våra restauranger har vi alltid samma drivkraft och ambition – att sätta guldkant på våra gästers mat.

Verksamheten grundades av Daniel Pembert som fortfarande är kreativt ansvarig och en av delägarna. Ett urval av Daniels meriter är bl a: OS-guld med Skåne Kulinar 2016, guldmedaljör vid VM i Luxemburg 2014, medverkande vid Nobelmiddagen 2013.

 

Apply for the job!

Is this a job that would suit you?

By logging in or registering a profile on Unmo, you can easily apply for this position in just a few minutes.
Good luck!

About us

EN EXPANSIV RESA INOM GASTRONOMIN

Om oss

Pembert & Company startade redan 2015, då som cateringverksamhet. Sedan dess har vårt koncept vuxit och vi driver idag även ett flertal restauranger; LOKAL 17 belägen på Hjälmarekajen 17, Studio 15 vår matlagningsstudio, ALNARP 9 på SLU campus i Alnarp, restaurangen på Jägersro Trav & Galopp och Lokal 17 Hansa på premiumläge mitt i city, samt restaurangen på Amiralen i Malmö. I slutet på 2024 kommer ytterligare en restaurang i det nybyggda The Loop, vid Science Village i Lund. Oavsett inriktning på våra restauranger har vi alltid samma drivkraft och ambition – att sätta guldkant på våra gästers mat.

Verksamheten grundades av Daniel Pembert som fortfarande är kreativt ansvarig och en av delägarna. Ett urval av Daniels meriter är bl a: OS-guld med Skåne Kulinar 2016, guldmedaljör vid VM i Luxemburg 2014, medverkande vid Nobelmiddagen 2013.

  • ALNARP 9

  • LOKAL 17- STUDIO

  • LOKAL 17- HANSA

  • STUDIO 15

  • VINBAR 17

  • PEMBERT & CO- JÄGERSRO

  • PEMBERT & CO- BADHYTTEN

  • PEMBERT & CO- AMIRALEN

  • PEMBERT 6 CO-THE LOOP