Competences
Required skills
Optional skills
Language
About the role
Vi söker personal inför sommarsäsongen på Badhytten i Skanör!
Sedan April 2023 startade Pembert & Company upp ett samarbete med Badhytten och utvecklar köket på Badhytten.
I våra kök är kvalitet och omtanke av råvaran alltid i centrum, oavsett om det är lunch eller middag.
OM TJÄNSTEN - Kock
Vi söker dig som:
• Har ett genuint intresse och god kunskap om mat, matlagning
• Minst 3 års yrkeserfarenhet av att arbeta som kock
• Är flexibel, kreativ och lösningsorienterad
• Brinner för att överträffa gästens förväntningar
• Är strukturerad, ordningsam och har god samarbetsförmåga
Du kommer att jobba i en miljö med högt tempo vilket innebär att du måste vara stresstålig och kunna hålla huvudet kallt när det är fullsatt.
Vi erbjuder dig:
• Ett stimulerande och utvecklande jobb i ett ungt team och i en härlig miljö
• Möjlighet att utvecklas och få mer ansvar
• Kollektivavtal
Working with us
Our benefits:
EN EXPANSIV RESA INOM GASTRONOMIN
Om oss
Pembert & Company startade redan 2015, då som cateringverksamhet. Sedan dess har vårt koncept vuxit och vi driver idag även ett flertal restauranger; LOKAL 17 belägen på Hjälmarekajen 17, Studio 15 vår matlagningsstudio, ALNARP 9 på SLU campus i Alnarp, restaurangen på Jägersro Trav & Galopp och Lokal 17 Hansa på premiumläge mitt i city, samt restaurangen på Amiralen i Malmö. I slutet på 2024 kommer ytterligare en restaurang i det nybyggda The Loop, vid Science Village i Lund. Oavsett inriktning på våra restauranger har vi alltid samma drivkraft och ambition – att sätta guldkant på våra gästers mat.
Verksamheten grundades av Daniel Pembert som fortfarande är kreativt ansvarig och en av delägarna. Ett urval av Daniels meriter är bl a: OS-guld med Skåne Kulinar 2016, guldmedaljör vid VM i Luxemburg 2014, medverkande vid Nobelmiddagen 2013.
Apply for the job!
Is this a job that would suit you?
By logging in or registering a profile on Unmo, you can easily apply for this position in just a few minutes.
Good luck!
About us
EN EXPANSIV RESA INOM GASTRONOMIN
Om oss
Pembert & Company startade redan 2015, då som cateringverksamhet. Sedan dess har vårt koncept vuxit och vi driver idag även ett flertal restauranger; LOKAL 17 belägen på Hjälmarekajen 17, Studio 15 vår matlagningsstudio, ALNARP 9 på SLU campus i Alnarp, restaurangen på Jägersro Trav & Galopp och Lokal 17 Hansa på premiumläge mitt i city, samt restaurangen på Amiralen i Malmö. I slutet på 2024 kommer ytterligare en restaurang i det nybyggda The Loop, vid Science Village i Lund. Oavsett inriktning på våra restauranger har vi alltid samma drivkraft och ambition – att sätta guldkant på våra gästers mat.
Verksamheten grundades av Daniel Pembert som fortfarande är kreativt ansvarig och en av delägarna. Ett urval av Daniels meriter är bl a: OS-guld med Skåne Kulinar 2016, guldmedaljör vid VM i Luxemburg 2014, medverkande vid Nobelmiddagen 2013.
ALNARP 9
LOKAL 17- STUDIO
LOKAL 17- HANSA
STUDIO 15
VINBAR 17
PEMBERT & CO- JÄGERSRO
PEMBERT & CO- BADHYTTEN
PEMBERT & CO- AMIRALEN
PEMBERT 6 CO-THE LOOP