Service

Vi letar en glad, energisk servis/servitör till BISe. 1-3 pass i veckan hela hösten.

  • Part time
  • Negotiated salary
  • Experience required

Published 26 August 2025

Competences

Required skills

à la carte

Optional skills

vinkunskap

About the role

Nu letar vi efter någon energisk och positiv person med erfarenhet av att arbeta restaurang. Perfekt för någon som tidigare arbetat i service men nu studerar. Enbart kvällar och oftast helger. 1-3 pass i veckan.

Hör av er till arvidlabanfalk@gmail.com

Apply!

Is this a job that would suit you?

By logging in or registering a profile on Unmo, you can easily apply for this position in just a few minutes.
Good luck!

About us

Restaurang, vinbar och cocktailbar – alla under ett tak. Börja hos oss, sluta hos oss, stanna en hel kväll hos oss, vi kommer sakna er när ni inte är här och hoppas redan på att ni ska komma tillbaka. Ses snart! // BISe, Ludde & Laban

Vinprofil:

På BISe gillar vi god dryck och inte minst gott vin. Vi gråter inombords när vi hör folk dela in vinvärlden i olika fack som naturligt/onaturligt, konventionellt/okonventionellt, modernt/klassiskt. Ord som säger föga om innehållet och definitivt inte avgör kvaliteten på vinerna. Vissa av våra viner kommer från klassiska vinhus på kända adresser som gjort sina viner likadant i ett sekel och vissa är första årgången och görs i garage i Bourgogne. Vissa använder dosage i sina champagner, andra lite svavel vid buteljering och andra inte. Det dem har gemensamt är att när vi dricker dem så berättar dem en historia om ursprung och hantverk. En annan sak de har gemensamt är att de kommer från småskaliga jordbruk som har en tydlig vision om hur de vill bruka sina jordar utan att förstöra för nästa generation.