Kock
Malmö
Vi letar efter en erfaren och smaksäker kock som tillsammans med vår kökschef och vårt team kan fortsätta arbeta hårt och utveckla BISe.
- Full time
- Negotiated salary
- Experience required
Published 24 April 2025
About the role
Vi letar efter någon att komplettera vårt befintliga team med från Juni. Heltid 3-5 dagar i veckan på rullande skift.
Trevlig stämning i köket och god mat på tallrikarna. Vi jobbar hårt tillsammans men är duktiga på att fira våra segrar.
Ett plus om du tidigare varit med i det kreativa arbetet med menyarbete och eller duktig på desserter.
Apply for the job!
Is this a job that would suit you?
By logging in or registering a profile on Unmo, you can easily apply for this position in just a few minutes.
Good luck!
About us
Restaurang, vinbar och cocktailbar – alla under ett tak. Börja hos oss, sluta hos oss, stanna en hel kväll hos oss, vi kommer sakna er när ni inte är här och hoppas redan på att ni ska komma tillbaka. Ses snart! // BISe, Ludde & Laban
Vinprofil:
På BISe gillar vi god dryck och inte minst gott vin. Vi gråter inombords när vi hör folk dela in vinvärlden i olika fack som naturligt/onaturligt, konventionellt/okonventionellt, modernt/klassiskt. Ord som säger föga om innehållet och definitivt inte avgör kvaliteten på vinerna. Vissa av våra viner kommer från klassiska vinhus på kända adresser som gjort sina viner likadant i ett sekel och vissa är första årgången och görs i garage i Bourgogne. Vissa använder dosage i sina champagner, andra lite svavel vid buteljering och andra inte. Det dem har gemensamt är att när vi dricker dem så berättar dem en historia om ursprung och hantverk. En annan sak de har gemensamt är att de kommer från småskaliga jordbruk som har en tydlig vision om hur de vill bruka sina jordar utan att förstöra för nästa generation.