
Unmo Magazine
Äntligen kan vi på Unmo presentera vår nyhet som vi längtat efter länge nu, Unmo Magazine: People of Gastronomy är här!
Bästa restauratör,
Synliggör er verksamhet för tusentals branschare— spara tid och sänk era rekryteringskostnader.

Hur bygger du ditt team idag? Via Instagram? Facebookgrupper? Telefonboken? Bemanningsföretag? Unmo samlar branschen på ett och samma ställe!
You’re welcome!
Spara tid, skapa värdefulla relationer och sänk dina rekryteringskostnader.


Utan er är det omöjligt att skapa den mötesplats som restaurangbranschen både behöver och förtjänar. Att gå med i Unmo är, och måste vara: En no-brainer.

Ett digitalt hem, byggt på gemenskap och social hållbarhet, där du kan connecta med dina vänner och kollegor, stärka ditt varumärke och rekrytera ditt drömteam.
Att komma igång med din verksamhetsprofil tar bara några minuter. Ont om tid? Låt oss göra jobbet åt dig! Mejla hello@unmo.se så hjälper vi dig.
Unmo digitaliserar ditt nätverk och hjälper det att växa och utvecklas. Sänk dina rekryteringskostnader och underlätta det tidskrävande arbetet med att hitta rätt kandidater till ditt team.
Ta kontroll över din pool av kandidater och få mer tid att fokusera på din passion!

Kul! Vi ska göra allt vi kan för att du inte ska bli besviken! Vi ser mycket fram emot att ha dig med på denna spännande resa.
Registrera din verksamhet på bara någon minut!
Med vänliga hälsningar

Salsadansande strateg med 10 års erfarenhet i restaurangbranschen
Nathalie Jörnheim
nathalie.joernheim@unmo.se
Outdoorsälskande kommunikatör med 30+ års erfarenhet som restaurangbesökare
Adam Mikkelsen
adam.mikkelsen@unmo.se
Äntligen kan vi på Unmo presentera vår nyhet som vi längtat efter länge nu, Unmo Magazine: People of Gastronomy är här!

ICHA Booch fortsätter att experimentera med säsongens smaker när en ny kombucha med rödbeta, ingefära och äpple tar form. Grundaren Ash Talukder låter naturens rytm styra bryggningen — och varje batch blir lika unik som året den kommer ifrån.

Stockholm får en ny stark röst i vinvärlden när Tina Johansson tar över rollen som Wine Director för Häktet, Bistro Napolyon och Forma. Tre krogar med helt olika inriktning.