Bartender

Har du passionen och drivet att leverera de bästa drinkarna på västkusten? Nu söker vi fler bartenders till sommarsäsongen 2024

  • Extra timmar
  • Lön enligt avtal
  • Kräver erfarenhet

Kompetenser

Kompetenskrav

driven
engagerad
kreativ
positiv
lagspelare

Meriterande kompetenser

bartenderutbildning

Språk

engelska
svenska

Om rollen

Vi söker dig som är passionerad och skicklig på att leverera drinkar i högt tempo och gillar att skapa nya innovativa smakkombinationer anpassade utefter gästens önskemål. Du skall trivas i en levande miljö där kreativitet och service går hand i hand.

Som bartender har du ansvaret att skapa och servera välkomponerad dryck till våra gäster på ett skickligt och kreativt sätt. Din roll innebär i huvudsak att kunna ge gästen en personlig och minnesvärd upplevelse med din kreativitet och passion för dryck. Du skall förbereda och säkerställa att baren är väll organiserad och välfylld. Vi önskar även att du som söker har erfarenhet av mixologi och en förmåga av att snabbt anpassa dig till olika situationer då det är nyckeln för att skapa en trivsam atmosfär för gästen och göra varje besök till något speciellt.

Vi jobbar för en levande krog, där vi sätter gästen i fokus. Vi vill skapa ett WOW i det vi gör och stävar alltid efter att göra det där lilla extra! Hos oss får du ta del av allt från fartfyllda luncher till mysiga middagar med cocktailbar som senare övergår till att skotta grogg till livemusik.

  • 20+

  • Minst två år erfarenhet.

Tjänsten är 100%, tidsbegränsad med start från 17:e juni- 11 augusti och omfattar till största del kvällstid och helger. Lön en enligt överenskommelse.

Personlboende finns.

Intresserad? Maila: info@sh12.se

Att jobba hos oss

När du jobbar här får du:

Försäkring
Internutbildning

På Södra Hamnen 12 strävar vi alltid efter att skapa en varm och välkomnande atmosfär både bland vår personal som bland våra gäster. Vi är övertygade om att en trygg och inkluderande arbetsplats är nyckeln till framgång, och vi gör allt vi kan för att säkerställa att varje anställd känner sig sedd och hörd. Genom dagliga möten och briefings med hela arbetslaget ges alla en möjlighet att dela sina tankar och idéer, vilket stärker vår gemenskap och främjar öppen kommunikation.

Teamwork och samarbete är hjärtat i vår verksamhet på Södra Hamnen 12. Vi strävar efter att alla ska arbeta mot samma mål med en positiv inställning och en attityd som smittar av sig på våra gäster. För oss som arbetsgivare är det av yttersta vikt att våra anställda trivs på sin arbetsplats, och vi arbetar aktivt för att skapa en miljö där varje individ känner sig uppskattad och respekterad. Genom att främja ett starkt teamarbete och en kultur av ömsesidig respekt och stöd strävar vi efter att göra varje dag hos oss till den bästa för både personal och gäster.

Logga in eller registrera dig för att söka jobbet

Är det här ett jobb för dig?

Genom att logga in eller registrera en profil på Unmo kan du enkelt söka denna tjänst på bara några minuter.

Lycka till!

Om oss

Södra Hamen 12 är en sommarkrog belägen på ett av västkustens mest idylliska smultronställen, Skärhamn. Med vårt läge precis vid havet erbjuder vi en magisk kulinarisk upplevelse där fisk och skaldjur tar plats i centrum av vår noggrant sammansatta meny. Vi strävar efter att bevara och hylla de klassiska smakerna samtidigt som vi förnyar och överraskar våra gäster. Med över 200 sittplatser kan man njuta av den fantastiska solnedgången såväl på uteserveringen som inne på vår charmiga veranda.

Vi brinner för en levande krog och sätter alltid gästen i fokus. Hos oss är varje detalj noga genomtänkt för att skapa en atmosfär av värme och välkomnande, där varje gäst känner sig hemma från det ögonblick de kliver in genom dörren. Vi brinner för att skapa minnesvärda upplevelser och strävar alltid efter att överträffa gästens förväntning.

För att maximera din upplevelse hos oss rekommenderar vi också en vistelse på vårt charmiga boutiquehotell, beläget endast 150 meter från hamnen. Vårt hotell är en pärla med en personlig känsla och omsorgsfullt utvalda detaljer som bidrar till en oförglömlig vistelse. Oavsett om du besöker oss för en måltid eller en helg bort från vardagens stress, vill vi göra ditt besök hos oss till något alldeles extra.