Kompetenser
Kompetenskrav
Meriterande kompetenser
Språk
Om rollen
Inför kommande vintersäsong behöver vi utöka vår personalstyrka i köket med en till duktig kock som är sugen på en vinter i fjällen, vi söker dig som har ett genuint intresse för mat och smakupplevelser!
Vi söker dig som är är kvalitetsmedveten och noggrann, är lösningsorienterad och fungerar bra i ett team vars gemensamma mål är att skapa den bästa möjliga upplevelsen för våra gäster.
Du bör kunna jobba självständigt och ta egna initiativ när det krävs, men vara en lagspelare och ha god kommunikation och samarbete med dina kollegor såväl i köket som i servisen.
Hos oss har du möjlighet att påverka och utvecklas i din yrkesroll.
Vi ser gärna att du jobbat i branschen ett par år som kock och att du som söker har B-körkort och tillgång till bil så du lätt kan ta dig till och från jobb.
Vi är väldigt måna om att hitta rätt person som passar in i vårt team .
Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så fort som möjligt.
Jobbet sträcker sig från dec till april.
Som anställd hos oss får du liftkort, spårpass och gymkort, rabatt på boende för familj och vänner, och förmånliga priser i restauranger och butiker. Vi kan även hjälpa till att förmedla personalboende till dig som behöver det.
Att jobba hos oss
När du jobbar här får du:
Hos oss får du plats att utvecklas, då vi är ett litet team kan vi se till att du får det stöd du behöver för att kunna utvecklas på det sätt du önskar. Öppen kommunikation är viktigt hos oss, vi försöker se varje individ och vad denne behöver.
Vi arbetar hårt för att ha en trivsam miljö där vi arbetar.
Du som älskar skidor eller snowboard kommer trivas då det finns gott om tid för utförsåkning då vi har öppet för middag. Vårt team brukar även umgås utanför jobbet där vi gör allt från middagar, skoteråkning, utförsåkning till isfiske.
Ansök!
Är det här ett jobb för dig?
Genom att logga in eller registrera en profil på Unmo kan du enkelt söka denna tjänst på bara några minuter.
Lycka till!
Om oss
Lilla Vildt är en restaurang på Idre Fjäll med lokal profil, här försöker vi jobba med närodlat och relationsmat, både i mat och dryck så långt det går. Med en hög gastronomisk ambition utan att vara högtravande, eftersträvar vi att jobba både med mat, dryck och varandra på ett avslappnat sätt.
Vi serverar mellanrätter med grunden i det svenska och lokala köket med råvaror i huvudsak från Norden där vi försöker ha ett fokus på hållbarhet där vi hanterar varje råvara med respekt.
Vi låter tillgång, säsong, lust och inspiration ta plats genom både meny och hur vi jobbar.
Vi är ett litet team som jobbar tight med varandra och eftersträvar att hålla en arbetsplats med god stämning och öppen kommunikation – vi vill att alla ska trivas på jobbet!
Vi har öppet för middag under vintern, vilket gör att det finns gott om fritid för skidåkning och annat under dagarna.