Skillinge Hamnkrog av Två Traktörer

Skillinge

Fisk- och skaldjursrestaurang på vackra Österlen

seafood
skaldjur
fisk
catering

Om oss

För oss handlar mat om att uppleva. Uppleva surt, salt, beskt, sött och umami i alla dess tänkbara kombinationer och utföranden. 

Ibland har man bara lust att uppleva något enkelt och välbekant. Andra gånger är man sugen på en något mer omvälvande upplevelse. Ibland vill man trilla in lite spontant när man har vägarna förbi – och andra gånger bokas bordet långt i förväg och man har upplevelsen att se fram emot. Oavsett vilket är det just dessa upplevelser vi lever för och som vi länge drömt om att få förmedla till andra.

Skillinge Hamnkrog charmade oss direkt med sin självsäkra och jordnära elegans. Det är ett välkänt namn och lite av ett signum för Skillinge, om man ska ta några av ortsborna på orden – och det ska man.

Vi vill förvalta det minnesvärda arvet på krogen samtidigt som vi också vill sätta vår prägel. Med upplevelsen i fokus lägger vi vikt på allt från var råvarorna kommer ifrån till att du upplever omnejden och havets närhet ända in vid bordet. Med rätt dryck i glasen till maten blir upplevelsen dessutom än mer smaksprakande menar vi. Utan att klydda till det mer – kom som du är så ska vi göra allt för att din upplevelse ska bli den bästa.

Två Traktörer består av Ola och Emilia, partners i livet och nu i att driva krog. Vi är två foodies sammanförda av vårt stora intresse för mat & dryck och restaurangupplevelsen i stort. På Skillinge Hamnkrog serverar vi i huvudsak fisk & skaldjur och bryter in med lite olika traditionella matupplevelser under året. Upplev oss på plats i vackra miljöer både ute och inne – precis vid kajkanten. Eller varför inte beställa catering och ta upplevelsen dit där du är.

Välkommen!

Emilia och Ola / Två Traktörer

Kontakt

Har du några frågor?

Skriv till oss!