Hörte Brygga

Skurup

Det bästa ur den skånska myllan

lunch
säsongsbaserat
hållbarhet
naturvin

Om oss

Välkommen till Hörte Brygga.

Vi är redo för vår 11e sommar i det lilla vitkalkade huset i Hörte hamn och i vanlig ordning så har vi finjusterat ytterligare för större upplevelse. Ända sen starten har vårt mål varit att höja lokala råvaror till en ny nivå. Alltid med med vördnad för naturens resurser, att den biologiska mångfalden bevaras, etisk djurhållning och med stor respekt för råvarorna. I Hörte är det årstiderna och rytmen av grödor som bestämmer. 

Vi är begränsade i strandskydd och hårda byggbestämmelser, våra bord är därför utomhus på en skyddad uteservering med havet och horisonten som närmsta granne.  I sommar minskar vi antalet gäster för att än mer skapa en varm och ombonad känsla för er som vill besöka oss.

Vi serverar sedan 2021 en LÅNGLUNCH baserat på det bästa från våra tre tidigare ben Korgen, Köksbordet & Rökmenyn. För att just långluncher är det absolut bästa vi vet. Den befriande känslan av att skapa semester från vardagens alla måsten och unna sig tid för en rejäl lunch med kärleken eller med goda vänner och bli lite så där härligt berusade på livet. 

Vi önskar dig varmt välkommen till vårt lilla paradis i Hörte. Vi ser fram emot att få rå om er.

Att jobba hos oss

Kollektivavtal
Försäkring
Internutbildning

Vi är med i Visita, har kollektivavtal, Fora försäkring, friskvårdsbidrag och insyn i alla våra samarbetens anställningsvillkor. Innan påbörjad anställning går alla Prevents utbildning ”schyst på jobbet” och vi har en övergripande och detaljerad personalhandbok för att skapa trygghet. I våra scheman finns inga sk. ”restauranglångpannor”. En arbetsdag även en dag med tid för vila, vänner och fritid. Arbetsmiljön är viktig för oss och vi jobbar bl.a med lägre volym på musiken, har både högre och lägre arbetsbänkar för olika kroppslängder i köket och i matsalen jobbar vi med ergonomiska korgar för dryck och brickor för mat att inte slita på våra kroppar. 

Kontakt

Har du några frågor till oss på Hörte Brygga? Ta direktkontakt med oss genom chattfunktionen här!

Chat