GAPA
Gapa Deli är en Foodtruck verksamhet som specialiserar sig på plant baserade råvaror lagade från grunden, använder även lakto OVO i menyn.
Om oss
Gapa Deli serverar välgjorda, växtbaserade gourmetmackor på pan de cristal bröd. Vi erbjuder vanligtvis 2–4 olika fyllningar och för gäster med glutenintolerans har vi alternativ i form av quinoa bowls eller glasnudelsallad med samma smakprofiler.
Vi kompletterar menyn med kreativa sidorätter och hembakat fika.
En unik del av vår profil är våra superfoods och adaptogener, som vi erbjuder i flera format. Dessa är utformade för att stötta matsmältning, lever- och njurfunktion, stresshantering eller att ge en energi boost.
Vilka vi är
Jonatan och Jonas lärde känna varandra på Åres Hotell- och Restaurangskola 2010 och har sedan dess arbetat professionellt som kockar. Tillsammans har dom över 30 års erfarenhet från allt mellan fransk bistro och ayurvedisk matlagning. De senaste 6–7 åren har båda specialiserat sig på växtbaserad kost. Dom träffade entreprenören Kimmo som gick in med pengar för verksamheten och blev delägare och tillsammans utgör den Gapa Deli.