Café LUX

Lund

Där mat, gemenskap och hållbarhet möts

lunch
fika
hållbarhet
kaffe

Om oss

Vi är mer än bara ett café - vi är en välkomnande mötesplats belägen på Lunds Universitet, där människor från alla hörn av världen kan mötas, diskutera, studera eller bara koppla av innan de fortsätter sin resa.

Precis som staden Lund och universitetet självt är en blandning av vetenskapsgrenar och lärosatser, lärare och studenter, vill vi erbjuda en upplevelse som representerar denna mångfald.

På Café Lux strävar vi efter att skapa en atmosfär där alla känner sig välkomna oavsett sina näringsläror, ideologier eller kulturella bakgrunder. Vi tror att mat kan vara en kraftfull förenare, och med vår goda och vällagade mat, i stor utsträckning tillagad med närodlade och ekologiska råvaror, erbjuder vi en unik matupplevelse med influenser från världens alla hörn.

Oavsett om du vill njuta av en härlig fika, en smakfull dagens eller en läcker smörgås, kommer våra rätter att vara noggrant komponerade för att uppfylla vår höga standard och de behov som våra gäster har. Vi strävar efter att erbjuda mat som inte bara är god och näringsrik, utan också prisvärd och tilltalande för alla.

Som ett miljödiplomerat café är vi stolta över att vara medvetna om vårt fotavtryck på planeten. Vi är engagerade i att minska vår påverkan på miljön genom att använda ekologiska produkter, minska avfallet och välja hållbara alternativ. Vi tror att det är vårt ansvar att vara goda förebilder och ta hand om vår omgivning för framtida generationer.

Att jobba hos oss

Café Lux är inte bara en plats för våra gäster, det är också en fantastisk arbetsplats.

Varför skulle du vilja jobba hos oss? För det första är vi en inkluderande och stödjande arbetsgemenskap. Vi tror på att skapa en positiv och respektfull atmosfär där varje medarbetare kan blomstra och utvecklas.

Som en del av vårt team kommer du att få möjlighet att arbeta med högkvalitativa produkter och vara en del av skapandet av innovativa matupplevelser. Vi uppmuntrar kreativitet och initiativrikedom och ger dig utrymme att utforska och utveckla din passion för mat och service.

Vi ser fram emot att välkomna dig till Café Lux!

Kontakt

Har du några frågor till oss på Café LUX? Ta direktkontakt med oss genom chattfunktionen här!

Chat