Kock

👨🏻‍🍳 Kitchen staff: * Prepare and cook dishes according to our high standards of quality and presentation.

  • Deltid
  • Lön enligt avtal
  • Kräver erfarenhet

Kompetenser

Kompetenskrav

à la carte
spanskt
tapas

Om rollen

Kitchen staff:

* Prepare and cook dishes according to our high standards of quality and presentation.

* Manage and organize kitchen work with efficiency and accuracy.

* Collaborate with the kitchen team to ensure a seamless dining experience for our guests.

Requirement:

* At least 3 years of experience in the restaurant industry.

* Communication skills in English & Swedish.

* Personal qualities include social skills, friendliness and a passion for providing exceptional service.

* Spanish is an added advantage, but not a requirement.

Logga in eller registrera dig för att söka jobbet

Är det här ett jobb för dig?

Genom att logga in eller registrera en profil på Unmo kan du enkelt söka denna tjänst på bara några minuter.

Lycka till!

Om oss

En lek med orden vin och bibliotek har blivit till Vibliotek, vilket är namnet på denna tapas- och vinbar belägen längs kanalen. Inspiration till menyn hämtas från Spanien och Medelhavet, med allt från gazpacho till croquetas, tortilla och paella.

Trevligt beläget utmed kanalen hittar du en bit av Spanien, i form av denna kombinerade bar och restaurang. Stället är tänkt att agera som en förlängning av landet, och här ska du inte bara kunna uppleva den spanska maten utan även kulturen, språket och musiken.

Kom som du är på en snabb kopp kaffe vid bardisken, sitt kvar länge och insup atmosfären eller samla vännerna över ett gäng tapas för en stunds socialt umgänge. Allt du hittar på menyn, såväl som på barhyllorna, är direktimporterat från Spanien – till och med möblerna och golvet kommer från det soliga landet.

Bakom Vibliotek hittas grundaren tillika ägaren Jan Badosa, som förutom att vara krögare även har en bakgrund i reklambranschen, vilket visar sig bland annat i ställets egentryckta tidning. I den kan du läsa om den spanska kulturen och drömma dig bort medan du smuttar på ett glas cava.

Här arrangeras även allt från språkcafé och familjevänlig brunch till prisvärd AW. Vibliotek kan ses som ett showroom för Spanien, och skulle du inte få nog kan du handla med dig olivoljan, sardinerna eller charkuterierna hem från de dekorativa hyllorna.

Jobba hos oss

Personer med bra attityd, spansktalande är ett stort plus, kultur är ett plus bortom din erfarenhet i restaurangbranschen. Experience is important, but attitude is key. If you want to develop in the restaurant industry we're happy to have you.

Vi letar löpande efter...