JobbannonsSofiero Slottsrestaurang

Servering

  • Heltid
  • Lön enligt avtal
  • Kräver erfarenhet
  • Heltid
  • Lön enligt avtal
  • Kräver erfarenhet

Kompetenskrav

fine-dining
lunch
vinkunskap

Språk

svenska
engelska

Om rollen

Du måste ha serveringsvana. Helst flerårig sådan och vara van vid att jobba dels med fine dining, dels i en bistro. Vi söker personal med ingående vinkunskap och/eller sommelierutbildning. Vi söker även personal som har erfarenheter av att jobba som mixolog. Till vårt café och bistro söker vi personal som är van vid arbetsuppgifter förekommande på dylika etablissemang. Vår servispersonal måste vara pålitliga och kunna konversera på svenska och/eller engelska. Andra språk, som till exempel tyska, franska och andra språk är ett plus, eftersom vi ofta har internationella gäster. Vi söker både heltidstjänster och säsong/timanställningar. Du måste ha goda referenser.

Att jobba här

Inför nyöppningen under våren 2024 söker vi personal till dessa restauranger och café. Det behövs personal som besitter lite olika erfarenhet och kompetens. Vi söker:

·      KOCKAR. Vi vill att du har minst två års erfarenhet av att arbeta i restaurangkök. Vi söker dels de som har erfarenhet av att jobba med fine dining, men också kockar som kan arbeta i en av våra bistron. Du måste vara kreativ, ordningsam, flexibel och van vid att jobba i ett team med olika arbetsuppgifter. Du måste kunna konversera och förstå svenska och/eller engelska. Vi söker både heltidstjänster och säsong/timanställningar. Du måste ha goda referenser.

·      BAGARE – KONDITOR. Vi söker dig som är van vid dessa nämnda arbetsuppgifter och är kreativ, ordningsam, flexibel och van vid att jobba i ett team med skiftande sysslor. Vi söker både heltidstjänster och säsong/timanställningar. Språkkunskaper är ett plus. Du måste ha goda referenser.

·      SERVERINGSPERSONAL. Du måste ha serveringsvana. Helst flerårig sådan och vara van vid att jobba dels med fine dining, dels i en bistro. Vi söker personal med ingående vinkunskap och/eller sommelierutbildning. Vi söker även personal som har erfarenheter av att jobba som mixolog. Till vårt café och bistro söker vi personal som är van vid arbetsuppgifter förekommande på dylika etablissemang. Vår servispersonal måste vara pålitliga och kunna konversera på svenska och/eller engelska. Andra språk, som till exempel tyska, franska och andra språk är ett plus, eftersom vi ofta har internationella gäster. Vi söker både heltidstjänster och säsong/timanställningar. Du måste ha goda referenser.

·      DISKARE. Vi söker skötsamma, pålitliga och ordningsfulla ungdomar, eller andra pigga personer, till våra diskstationer. Det är en fördel om du har jobbat med liknande arbetsuppgifter tidigare, så du vet vad det handlar om. Du måste vara flexibel och kunna jobba både dagtid och kväll. Helst bör du kunna svenska och/eller engelska. Vi söker både heltidstjänster och säsong/timanställningar. Du måste ha goda referenser.Det vi kan erbjuda dig som vill jobba hos oss, är intressanta arbetsuppgifter och en fantastisk arbetsmiljö. Sofiero Slottsrestaurang är en destination för gäster med kulinariskt- och vinintresse, som ser fram emot en förstklassig upplevelse. Vi har ständigt sådana gäster från hela Sverige, Danmark och hela världen för den delen. Varje år är vi värdar för ett flertal gästspel med internationella kockar och vinmakare.

Vi ser alla fram emot en nystart av det ”nya” slottet 2024, som kommer att bli fantastiskt fint. Vi behöver dig som vill utvecklas i din profession och jobba tillsammans med oss i en inspirerande och kreativ miljö

Logga in eller registrera dig för att söka jobbet

Är det här ett jobb för dig?

Genom att logga in eller registrera en profil på Unmo kan du enkelt söka denna tjänst på bara några minuter.

Lycka till!