Souschef

Smörrebröd, Husmanskost med en twist, öl, Akvavit,

  • Heltid
  • Lön enligt avtal
  • Kräver erfarenhet

Publicerad 9 oktober 2025

Kompetenser

Kompetenskrav

à la cartehusmanskost

Meriterande kompetenser

cateringhusmanskostavsmakningsmenypastry

Språk

engelskathailändskasvenska

Om rollen

Detta innefattar:

 Avlasta och stötta köksansvariga i den dagliga driften.

 Delta i och leda arbetet i köket.

 Producera smörrebröd i olika former samt varm mat i driftköket.

 Säkerställa att arbetsflöden, rutiner och hygienstandarder följs.

 Medverka vid beställning, lagerhållning och mottagning av varor.

 Bidra till utveckling av menyer och sortiment inom smörrebröd och catering.

 Vara ett stöd för kökspersonalen och bidra till en positiv arbetsmiljö.

Kvalifikationer

 Erfarenhet som Sous Chef eller kock med ansvar i liknande verksamhet.

 God kännedom om cateringproduktion samt högt tempo i köksmiljö.

 Kunskap om smörrebröd och nordisk matlagning är meriterande.

 Förståelse för livsmedelshygien (HACCP) och köksdrift.

 Ledarskapserfarenhet är en fördel.

Att jobba hos oss

När du jobbar här får du:

Kollektivavtal
Försäkring
Friskvård
Internutbildning

Kreativt

Utmanande

Teamplayer

Gillar servis och drift

Skratt & Glädje

Ansök!

Är det här ett jobb för dig?

Genom att logga in eller registrera en profil på Unmo kan du enkelt söka denna tjänst på bara några minuter.
Lycka till!

Om oss

Efter att Bedrivit Nybroe Smörrebröd i 21 år så kommer vi öppna en systerkrog i Slakthusområdet.

Dansken Slaktis

Vi söker en Sous-chef som kan tillsamans med oss växa in och etablera härlig matupplevelse i slakthusområdet.