Souschef
Stockholm
Smörrebröd, Husmanskost med en twist, öl, Akvavit,
- Heltid
- Lön enligt avtal
- Kräver erfarenhet
Publicerad 9 oktober 2025
Kompetenser
Kompetenskrav
Meriterande kompetenser
Språk
Om rollen
Detta innefattar:
Avlasta och stötta köksansvariga i den dagliga driften.
Delta i och leda arbetet i köket.
Producera smörrebröd i olika former samt varm mat i driftköket.
Säkerställa att arbetsflöden, rutiner och hygienstandarder följs.
Medverka vid beställning, lagerhållning och mottagning av varor.
Bidra till utveckling av menyer och sortiment inom smörrebröd och catering.
Vara ett stöd för kökspersonalen och bidra till en positiv arbetsmiljö.
Kvalifikationer
Erfarenhet som Sous Chef eller kock med ansvar i liknande verksamhet.
God kännedom om cateringproduktion samt högt tempo i köksmiljö.
Kunskap om smörrebröd och nordisk matlagning är meriterande.
Förståelse för livsmedelshygien (HACCP) och köksdrift.
Ledarskapserfarenhet är en fördel.
Att jobba hos oss
När du jobbar här får du:
Kreativt
Utmanande
Teamplayer
Gillar servis och drift
Skratt & Glädje
Ansök!
Är det här ett jobb för dig?
Genom att logga in eller registrera en profil på Unmo kan du enkelt söka denna tjänst på bara några minuter.
Lycka till!
Om oss
Efter att Bedrivit Nybroe Smörrebröd i 21 år så kommer vi öppna en systerkrog i Slakthusområdet.
Dansken Slaktis
Vi söker en Sous-chef som kan tillsamans med oss växa in och etablera härlig matupplevelse i slakthusområdet.