JobbannonsStrandbryggan Boat club, Stockholm

Kock / Souschef

Vi söker dig som är hungrig efter en sommarsäsong i centrala Stockholm med högt tempo och vällagad mat. Tillsvidare anställning kan lösas inom koncern

  • Extra timmar
  • Lön enligt avtal
  • Kräver erfarenhet
  • Timmar
  • Lön enligt avtal
  • Kräver erfarenhet

Meriterande kompetenser

à la carte
medelhavet

Språk

svenska
engelska

Om rollen

I rollen som kock:
Vi söker dig med minst 3 års erfarenhet som gillar att jobba i ett högt tempo, är stresstålig, är strukturerad och en positivt lagd människa.
Vi värnar om stämningen inom teamet före erfarenhet och utbildar och lyfter våra medarbetare.
(Lön enligt överenskommet)

I rollen som Souschef:
Vi söker dig med minst 6 års erfarenhet och minst 1 år som ansvarig (souschef / Köksmästare).
Bekväm med att lägga beställningar, utveckla meny och är stresstålig.
Eftersom vi värnar om stämningen så ska du som ansvarig sätta mallen för hur arbetet sköts och hur stämningen i köket skall vara.
(Lön enligt överenskommet)

Vill du bli vår nyaste team medlem, tveka inte att skicka ett CV till mig på daniel.l@mrfrench.se så ses vi på en kaffe och pratar vidare.

//Daniel Lindgren

Att jobba här

När du jobbar här får du:

Kollektivavtal
Tjänstepension

För dig som är sugen på att jobba med oss och vårat härliga team så får du:

Bra lön
Bra dricks
Chans att fortsätta inom koncernen
Bra nätverksmöjlighet inom branschen
Utveckling inom medelhavsmat
Utveckling inom tempo och planering av dagliga uppgifter
Fantastiska kollegor

Det passar alltså allt ifrån unga hungriga kockar till rutinerade rävar!

Logga in eller registrera dig för att söka jobbet

Är det här ett jobb för dig?

Genom att logga in eller registrera en profil på Unmo kan du enkelt söka denna tjänst på bara några minuter.

Lycka till!