Kock

Pan-asiatisk Kock sökes till Ekerö Brygghus Taproom i Jungfrusund Vill du vara med från start i ett nytt, modernt matkoncept

  • Extra timmar
  • Lön enligt avtal
  • Kräver erfarenhet

Publicerad 7 maj 2025

Kompetenser

Kompetenskrav

asian fusion

Meriterande kompetenser

asian fusion

Språk

engelskasvenska

Om rollen

Vad vi söker:

  • Du har minst 3 års erfarenhet från köksarbete, gärna med inriktning på asiatisk mat.

  • Du är trygg i smaker, tekniker och kan arbeta både självständigt och i grupp– även under högt tryck.

  • Du är kunnig inom HACCP, är strukturerad och har ett öga för detaljer.

  • Du är en lagspelare som är lösningsorienterad och som gillar att lära och utvecklas

  • Har du dessutom ett intresse för hantverksöl, är det ett stort plus!

Om rollen:

  • Tjänsten är 75%, cirka 30 timmar/vecka, med helg- och kvällsarbete.

  • Start i juni 2025.

  • Vi erbjuder en positiv, inkluderande och utvecklande arbetsplats med goda villkor enligt kollektivavtal.

  • Hos oss finns stort utrymme för utveckling, kreativitet och delaktighet i formandet av vårt kök.

Att jobba hos oss

A meeting place for food, art and beer lovers.
Here you can enjoy asian street-food, local artists and hand-crafted beverages from Ekerö Brygghus.

At Tunnlandet you will find a Egofree environment with professional coworkers and passionate dedication towards you, the guests and the products.

If this sounds like you would like this, then this is the right place for you to work at.

Sök jobbet!

Är det här ett jobb för dig?

Genom att logga in eller registrera en profil på Unmo kan du enkelt söka denna tjänst på bara några minuter.
Lycka till!

Om oss

Tunnlandet Taproom & Kitchen är en mötesplats för öl-, mat- och konstälskare som startade i samarbete mellan Graffitisthlm och Ekerö Brygghus. Grafittisthlm fick fria händer att måla vägarna och skapade ett stort konstverk för över hela restaurang. En restaurang som växte fram genom en gemensam passion för färger och smaker.

År 2022 öppnade vi dörrarna i Bromma. Alla hjälptes åt att bygga, gräva och förbereda lokalen och den 14 maj öppnade Tunnlandet Taproom & Kitchen på Tunnlandsvägen 65. Kocken Christoffer Robin Ewe och hovmästaren Jon Paetz tog hand om driften & Ekerö Brygghus levererade ölen. De visade att med rätt inställning och drivkraft är ingenting omöjligt. Våra fantastiska kunder, både lokalt och från hela Stockholm, har visat att vi hittat ett framgångsrecept.

På Tunnlandet serveras fantastiskt hantverksöl från Ekerö brygghus och vrålgod mat med asiatisk inspiration. Vi är så stolta och tacksamma för det superfina mottagandet vi fått av våra gäster. Nu tar vi Tunnlandet till nya höjder!

Ekerö Brygghus är ett bryggeri som byggdes av Kerryn Beattie och Anders Kotz (Adelsö Bryggeri) som tillsammans har över ett decennium av erfarenhet av att brygga god hantverksöl. Tillsammans med Yoko Sato, James Clinch & Daniel Sundborg brygger de öl i hjärtat av Ekerö kommun. 

År 2024 kommer bli stort för Tunnlandet & Ekerö Brygghus. Vi kommer flytta våran bryggeri, mindre en 1km, till Jungfrusund. Där kommer vi kunna erbjuda öl och smårätter på terassen eller i våra nya Taproom! Med samma Street Food känsla som Tunnlandet och mycket fina omgivningen kommer det bli en plats för alla. Vi har också några flera idéer på gång, so stay tuned!