À la carte kock / À la carte chef
Kiruna
Vi söker nu dig som trivs med att jobba i ett drivet arbetslag, där alla deltar och påverkar den kreativa processen, från idé till färdig produkt.
- Heltid
- Lön enligt avtal
- Kräver erfarenhet
Kompetenser
Kompetenskrav
Meriterande kompetenser
Språk
Om rollen
Restaurangen
I hjärtat av Camp Ripan finner du vår fantastiska restaurang där vi erbjuder frukost, lunch och middag samt möjlighet för större arrangemang.
Inspirationen är hämtad ur stadens tre kulturer – den svenska, den samiska och den tornedalska och det är detta som genomsyrar hela verksamheten. Nu söker vi dig som förutom ett roligt och utmanande arbete är redo för storslagen fjällvärld, midnattssol och fantastiska fritidsaktiviteter.
Kock
Som medarbetare i vårt kök på Camp Ripan är du en stor del i det som gör att gästerna får en minnesvärd matupplevelse som utöver det vanliga. Här representeras vår trekulturella region i form av noggrant utvalda råvaror i spännande smakkombinationer.
Camp Ripans kök är ett av Sveriges mest klimatsmarta kök, här arbetar vi med den senaste tekniken för att minimera vår påverkan på miljön.
Vi söker nu dig som trivs med att jobba i ett drivet arbetslag, där alla deltar och påverkar den kreativa processen, från idé till färdig produkt.
Du har ett levande intresse för yrket, minst 6 års erfarenhet (3 år utbildning, 3 år av arbetslivserfarenhet i à la carterestaurang), goda kunskaper i svenska och engelska.
Det är meriterande om du har kunskaper inom den lokala matkulturen och dess råvaror eftersom det är grunden i vår matfilosofi. Ett intresse av att spendera din fritid i närområdet med allt vad det har att erbjuda ser vi positivt på.
Personalboende finns att tillgå vid behov.
Att jobba hos oss
När du jobbar här får du:
Logga in eller registrera dig för att söka jobbet
Är det här ett jobb för dig?
Genom att logga in eller registrera en profil på Unmo kan du enkelt söka denna tjänst på bara några minuter.
Lycka till!
Om oss
Since time immemorial, the Sami have used what the land, lakes, rivers, forests, and mountains provide in their cooking. When agricultural settlers arrived, their crops and livestock were incorporated into the area’s range of ingredients, and over the centuries, the best of both kitchens have become a big part of our region’s traditional cuisine.
Here, at our latitude, nature offers a rich pantry of fantastic ingredients, something we aim to utilize and offer to you as our guest. In our kitchen, the region’s ingredients are transformed into flavorful dishes. In the wine cellar, we store wines that pair best with the flavors on the menu. As our guest, we look forward to guiding you on a memorable culinary journey through the Lapland pantry. We know that nothing beats the community found around a well-cooked meal.