Kock

BISe [biz] är förkortningen av Bisous, kindpuss på franska. Precis så hoppas vi att det ska kännas – intimt, familjärt och internationellt.

  • Heltid
  • Lön enligt avtal
  • Kräver erfarenhet

Om rollen

Vi letar nu efter en ambitiös och sympatisk kock att komplettera vårt team. Passion för goda råvaror och erfarenhet att jobba säsongsbaserat är ett plus. Deltid eller heltid går att förhandla.

Logga in eller registrera dig för att söka jobbet

Är det här ett jobb för dig?

Genom att logga in eller registrera en profil på Unmo kan du enkelt söka denna tjänst på bara några minuter.

Lycka till!

Om oss

Restaurang, vinbar och cocktailbar – alla under ett tak. Börja hos oss, sluta hos oss, stanna en hel kväll hos oss, vi kommer sakna er när ni inte är här och hoppas redan på att ni ska komma tillbaka. Ses snart! // BISe, Ludde & Laban

Vinprofil:

På BISe gillar vi god dryck och inte minst gott vin. Vi gråter inombords när vi hör folk dela in vinvärlden i olika fack som naturligt/onaturligt, konventionellt/okonventionellt, modernt/klassiskt. Ord som säger föga om innehållet och definitivt inte avgör kvaliteten på vinerna. Vissa av våra viner kommer från klassiska vinhus på kända adresser som gjort sina viner likadant i ett sekel och vissa är första årgången och görs i garage i Bourgogne. Vissa använder dosage i sina champagner, andra lite svavel vid buteljering och andra inte. Det dem har gemensamt är att när vi dricker dem så berättar dem en historia om ursprung och hantverk. En annan sak de har gemensamt är att de kommer från småskaliga jordbruk som har en tydlig vision om hur de vill bruka sina jordar utan att förstöra för nästa generation.