Kock

Vi söker en erfaren och kreativ kock som vill vara med och skapa spännande och innovativa rätter för Lilla Tabberasets meny.

  • Deltid
  • Lön enligt avtal
  • Kräver erfarenhet

Kompetenser

Kompetenskrav

tidigare erfarenhet av att arbeta som kock i restaurang eller café

Meriterande kompetenser

veganskt
franskt
köksekonomi
medelhavet
meny-planering

Språk

svenska
engelska

Om rollen

Om oss: Lilla Tabberaset är en vinbar som öppnar i juni i Limhamn Sjöstad. Vi är fyra delägare som strävar efter att skapa en avslappnad och välkomnande atmosfär med fokus på lite enklare rätter, med lokala och bra råvaror.

Om tjänsten: Vi söker en erfaren och kreativ kock som vill vara med och skapa spännande och innovativa rätter för Lilla Tabberasets meny. Som kock kommer du att vara en nyckelperson i vårt köksteam och ansvara för att förbereda och tillaga mat av hög kvalitet. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta som kock i restaurang eller café och att du delar vår passion för matlagning och gastronomi. Eftersom vi är en vinbar, kommer fokus inte ligga på en bred meny, utan ett par signaturrätter samt ett flertal smårätter och chark.

Dina ansvarsområden inkluderar:

  • Att planera och förbereda menyer som kompletterar vårt vinutbud och skapar en enhetlig mat- och dryckupplevelse för våra gäster

  • Att tillaga och presentera rätter med kreativitet och precision, med fokus på smak, kvalitet och presentation

  • Att arbeta nära vårt team av delägare och servitörer för att säkerställa en smidig och effektiv drift av köket

Vi erbjuder: Vi erbjuder en utvecklande arbetsmiljö där du får möjlighet att vara med och forma Lilla Tabberasets matkoncept. Hos oss får du även möjlighet att arbeta tillsammans med ett engagerat team av delägare och medarbetare som delar din passion för mat och dryck. Eftersom vinbaren öppnar i juni, vet vi inte vilket arbetstryck det kommer att vara och kan därför i nuläget endast lova en deltidstjänst. Men med förhoppning om en heltidstjänst i höst.

Krav:

  • Tidigare erfarenhet av att arbeta som kock i restaurang eller café

  • Kreativitet och passion för matlagning och gastronomi

  • Förmåga att arbeta självständigt och i team, med god kommunikationsförmåga

  • Flexibilitet att arbeta kvällar och helger. Våra öppettider är onsdag-lördag (ca kl 15-23)

Både heltid och deltid är intressant.

Ansökan: Om du är intresserad av att bli en del av vårt köksteam på Lilla Tabberaset, skicka din ansökan via e-post till info@lillatabberaset.se snarast. Märk din ansökan med "Kock". Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Maria Borbos på 0733-448083.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Med vänliga hälsningar, Maria och Linn, Lilla Tabberaset

Logga in eller registrera dig för att söka jobbet

Är det här ett jobb för dig?

Genom att logga in eller registrera en profil på Unmo kan du enkelt söka denna tjänst på bara några minuter.

Lycka till!

Om oss

Med passion för mat, dryck och företagande valde vi att hoppa på restaurangbranschen, när vi hittade en lokal som var perfekt. Läge, läge, läge.