Daghovmästare

Daglig drift

  • Heltid
  • Lön enligt avtal
  • Kräver erfarenhet

Publicerad 7 oktober 2025

Kompetenser

Meriterande kompetenser

restaurangekonomischemaläggning

Språk

svenskaengelska

Om rollen

Tjänsten är som arbetsledare inom restaurang varför personen i hög grad förväntas bidra i arbetet med att utveckla avdelningen och de upplevelser som skapas till en nivå där gästen blir så nöjd, att den återkommer.

I huvudsak innebär tjänsten, förutom att leda personalen dagtid, att till exempel:

1. Styra och leda de dagligt arbete tillsammans med övriga arbetsledare inom avdelningen.

2. Säkerhetställa att den dagliga produkt vi kommit överens om genomförs.

3. Assistera med att schemalägga underställd personal

4. Arbeta för att optimera personaltimmar på respektive avdelning

5. Utbilda och instruera ny personal i samråd med RC

6. Ansvara för att god redovisning sker av dagskassor vid arbetspassets slut.

Vidare starkt bidra till att såväl avdelningens som anläggningens totala produkt, kvalité, och ekonomi utvecklas. Tjänsten beräknas bestå av 85% driftsarbete samt 15% administrativt arbete, beroende på årstid.

Zoft är en helt nybyggd restaurang och ligger i den byggnad som kallas ”Tott Hotell”. Den ligger med backen utanför dörren och med en oslagbar utsikt.

Restaurangkonceptet är: Det är rustikt och anpassat för att fylla våra gästers behov hela dagen. Varesig det är frukost, lunch eller middag. Detta med mättande, goda och variationsrika maträtter. Här erbjuds en läcker meny, välsmakande dryck och gott värdskap i kombination med ett unikt läge intill berget men överblick över fjällen och byn.

Till denna tjänst finns en lägenhet att tillgå vid behov.

Ansök!

Är det här ett jobb för dig?

Genom att logga in eller registrera en profil på Unmo kan du enkelt söka denna tjänst på bara några minuter.
Lycka till!

Om oss