Servitris / servitör på Tryffelsvinet Kivik/Ystad

Jobba på med oss i Kivik på sköna Österlen med vattnet som granne eller i Ystad intill stationen med småstadskänsla.

  • Heltid
  • Lön enligt avtal
  • Kräver erfarenhet

Publicerad 24 april 2025

Kompetenser

Kompetenskrav

à la carte

Meriterande kompetenser

à la carte

Om rollen

Familjär, personlig , genuin, glad stämning och känsla bland personalen är för oss självklar. Vi ger så mycket av oss själva och av vår vakna tid. Man ska tycka om att gå till jobbet.

Du som känner att detta är lika viktigt för dig, har jobbat inom a la carte servering i minst 1 år och har genuint intresse för mat och dryck och viljan att lära då är det här något för dig.

Har du inte tidigare jobbat med Italiensk mat eller italienska viner så var inställd på att det kommer bli lite "plugg". Något som vi bara tycker är roligt och så länge din vilja och ett intresse finns, kommer det gå strålande.

Vi behöver servispersonal för sommaren men extra/heltid innan och efter finns det också möjlighet till.

Sök jobbet!

Är det här ett jobb för dig?

Genom att logga in eller registrera en profil på Unmo kan du enkelt söka denna tjänst på bara några minuter.
Lycka till!

Om oss

Hos oss på Tryffelsvinet erbjuder vi det som vi själva älskar att äta och att laga. Vår förkärlek för Italien, det avlånga landet där matkulturen kan variera stort från region till region, avspeglas såklart väldigt mycket i våra menyer. Det hindrar oss dock inte från att smyga in i till exempel det centraleuropeiska eller det spanska köket!

Nu är vi inne i vår femte säsong i Kivik! Fortfarande med samma intresse och inspiration från Italien & medelhavet, och dessutom detta år med vår nya restaurang i Ystad.

Båda restaurangerna speglar oss, det vi inspireras av och det vi älskar!

Fokus på detaljer, grymma råvaror, utveckla och ”enkelt” med höga smaker. Proffsig och kunnig service utan att det blir stelt, personligt, genuint och avslappnat det trivs vi med. Tryffelsvinet vill vi ska vara en plats där alla känner sig välkomna! 

I Kivik håller vi öppet mars-nov och i Ystad feb-dec. Jobbar man på Tryffelsvinet finns det alltid möjlighet till extra/heltid både innan, under och efter högsäsong.

Varför namnet Tryffelsvinet?!

Tryffel, för genast tankarna till Italien. Deras gemenskap kring matbordet, enkelheten, råvarorna och såklart pastan som är deras stora stolthet. Vi ville ha ett namn som känns lekfullt och nyfiket, precis som oss! Det innebär dock inte att alla rätter innehåller tryffel, men möjligheten finns såklart.

Med Tryffelsvinet har vi skapat en plats där alla ska känna sig välkomna! Stora som små och självklart även de fyrbenta.  Vi håller det enkelt och gott med höga smaker och detta kombineras med härliga viner och familjär service. En mysig kvarterskrog där vi med stolthet och glädje välkomnar er!

Vänliga hälsningar,

Kattis och Patte med familj