Kökschef/Kock

  • Heltid
  • Lön enligt avtal
  • Kräver erfarenhet

Kompetenser

Kompetenskrav

köksekonomi
lunch

Språk

svenska
engelska

Om rollen

I rollen som kökschef kommer du att sätta lunchmenyn och laga den. Du kommer också ha en betydande roll i att arbeta fram maten för andra av våra projekt och evenemang, såsom caterings och privata kvällsmiddagar. Vi vill att du, tillsammans med oss kollegor som redan finns i Lanthandeln, fortsätter arbeta för att ta Torna Hällestad Lanthandel till högre nivåer.

Vi erbjuder en heltidstjänst, innebärande 40 timmar arbetsvecka, i huvudsak dagtid och framförallt vardagar.

Vi letar efter dig som är social, driven, ambitiös och som gillar att ta ansvar på din arbetsplats. 

Krav:

  • Minst tre års erfarenhet av kockyrket. 

  • Körkort.

Skicka ditt cv till info@tornahallestadlanthandel.se. För frågor kontakta Oliver Christensen Hjort 073-500 80 55 eller besök oss i Lanthandeln.


Att jobba hos oss

Hos oss blir du en del av ett team bestående av kockar, bagare, konditorer, butiksbiträden och flera inhoppande ungdomar från byn med omnejd. Vi är måna om att ha en varm och familjär relation till våra kollegor där skratt och glädje är en viktigt ingrediens i vår arbetsdag.

Torna Hällestad Lanthandel är nära sammankopplat med byn Torna Hällestad och väldigt många av våra gäster är bybor och stammisar. Ett jobb hos oss innebär att lära känna dem alla!

Logga in eller registrera dig för att söka jobbet

Är det här ett jobb för dig?

Genom att logga in eller registrera en profil på Unmo kan du enkelt söka denna tjänst på bara några minuter.

Lycka till!

Om oss

Torna Hällestad Lanthandel är en saluhall på landet. Förutom butik har vi också restaurang, bageri och konditori.

Vår lanthandel har funnits i flera decennium. Från början var vår huvudfokus att finnas till för byborna. Med tiden har vi vuxit, och vi är nu en plats med gäster från hela Skåne.

Här vill vi laga allt från grunden, och eftersom vi har lyxen att finnas på en plats med massor av inspiration och lokala producenter, är det en enkel uppgift.