Kock

Kock under sommarsäsong på Hamnkrogen Laxhall på ön Torsö, vi har lunch, middag, grillkvällar och räkfrossa öppet dagligen under perioden 22/6-24/8

  • Heltid
  • Lön enligt avtal
  • Kräver erfarenhet

Kompetenser

Kompetenskrav

à la carte
lunch

Språk

svenska

Om rollen

Kock som kompletterar vårt team under sommaren då vi behöver förstärkning. Lunchservering under dagen och a la carte under de flesta kvällar förutom då vi har räkfrossa eller grillbuffé. En del större evenemang med musikunderhållning.

Grunden i vår hamnkrog är såklart fisk på menyn då vår leverantör har sin fiskebåt precis utanför fönstret på köket. Annars ska det finns något för alla på menyn.

Förutom kock ska du vara en i teamet i vår verksamhet för en bra arbetsmiljö. Samarbetsförmåga, stresstålig och flexibel för våra gäster.

Att jobba hos oss

När du jobbar här får du:

Kollektivavtal
Försäkring
Tjänstepension
Internutbildning

Ett roligt, fartfyllt och varierande arbete, miljön runt omkring är idyllisk. Vi arbetar för ett bra team med bra sammanhållning som grund. Att vara stolt över det vi har att erbjuda och ge ett bra intryck till varje gäst är allas mål och det gör att alla vill göra ett bra jobb.

Logga in eller registrera dig för att söka jobbet

Är det här ett jobb för dig?

Genom att logga in eller registrera en profil på Unmo kan du enkelt söka denna tjänst på bara några minuter.

Lycka till!

Om oss

En familjeägd Hamnkrog med konferensanläggning och boende.

En riktig sommaridyll då det är full fart i restaurangen. Vi anordnar evenemang under hela sommaren som räkfrossa och grillkvällar med trubadur eller band.