Kock

  • Heltid
  • Lön enligt avtal
  • Kräver erfarenhet

Om rollen

Vi söker en kock på heltid. Måndag - fredag 7-15.30 .

Att jobba hos oss

När du jobbar här får du:

Kollektivavtal
Försäkring
Friskvård
Tjänstepension

Hos oss bestämmer matsvinnet vad vi ska servera till lunch och det är en stor utmaning i sig. Vi har inga veckomenyer utan lunchen bestäms samma morgon som vi ska servera den.

I början kan nog många uppleva det som en stress men det är så det funkar hos oss. Vi är väldigt måna om att alla som jobbar hos oss har kul på jobbet och att man VILL jobba hos oss.

Arbetet är väldigt mångsidigt och i service kan man lika gärna hjälpa till i köket som man står i kassan. För oss är det också viktigt att alla "kan allt på restaurangen" mer eller mindre. Sura miner gillar vi inte!

Logga in eller registrera dig för att söka jobbet

Är det här ett jobb för dig?

Genom att logga in eller registrera en profil på Unmo kan du enkelt söka denna tjänst på bara några minuter.

Lycka till!

Om oss

Vårt koncept

Restaurang Spill serverar mat som till stor del består av råvaror som egentligen skulle kastas, men som vi istället köper in och tar tillvara på.

Hur ser då en vanlig dag ut för er?

Jo, vi bestämmer samma morgon som lunchen ska serveras, exakt hur lunchen ska se ut.

Allt vi serverar hos oss är tillagat med känsla och kärlek. Det är nämligen det råvaror behöver som inte "looks perfect".

Vi har idag två restauranger i Malmö. En i hyllie och en på dockan. Båda två har främst öppet för frukost, lunch och fika men även vid beställningar kvällstid och catering