Frukost/lunch värd/värdinna

Som frukostvärd/ värdinna i vår restaurang ser du till att våra gäster får en god start innan de beger sig vidare.

  • Heltid
  • Lön enligt avtal
  • Ingen erfarenhet

Kompetenser

Meriterande kompetenser

lunch

Språk

svenska
engelska

Om rollen

Är du morgonpigg och redo att fånga dagen?

I hjärtat av Camp Ripan finner du vår fantastiska restaurang där vi erbjuder frukost, lunch och middag samt möjlighet till större arrangemang.

Inspirationen är hämtad ur stadens tre kulturer – den svenska, den samiska och den tornedalska och det är detta som genomsyrar hela verksamheten. Nu söker vi dig som förutom ett roligt och utmanande arbete är redo för storslagen fjällvärld, midnattssol och fantastiska fritidsaktiviteter. På hela anläggningen jobbar vi hårt med hållbarhet och att försöka minska vårt klimatavtryck så mycket det bara går, detta speglar sig i allt vi gör; från vilka råvaror och produkter vi köper till att försöka minska varje gästs matsvinn.

Som frukostvärd/ värdinna i vår restaurang ser du till att våra gäster får en god start innan de beger sig vidare, oavsett om det är hemresa eller en storslagen naturupplevelse som står på schemat för dagen.

Som person sätter du värdskapet i främsta rummet, är flexibel, effektiv och har god kommunikation med dina kollegor. Du kan hantera ett högt tempo, är lösningsorienterad och kan ta egna initiativ.

Det är ett krav att du har goda kunskaper i svenska och/eller engelska, övriga språkkunskaper är meriterande, liksom tidigare erfarenhet inom restaurangbranschen.

Boende finns att tillgå om behov finns.

Att jobba hos oss

När du jobbar här får du:

Kollektivavtal
Försäkring
Tjänstepension
Internutbildning

Logga in eller registrera dig för att söka jobbet

Är det här ett jobb för dig?

Genom att logga in eller registrera en profil på Unmo kan du enkelt söka denna tjänst på bara några minuter.

Lycka till!

Om oss

Since time immemorial, the Sami have used what the land, lakes, rivers, forests, and mountains provide in their cooking. When agricultural settlers arrived, their crops and livestock were incorporated into the area’s range of ingredients, and over the centuries, the best of both kitchens have become a big part of our region’s traditional cuisine.

Here, at our latitude, nature offers a rich pantry of fantastic ingredients, something we aim to utilize and offer to you as our guest. In our kitchen, the region’s ingredients are transformed into flavorful dishes. In the wine cellar, we store wines that pair best with the flavors on the menu. As our guest, we look forward to guiding you on a memorable culinary journey through the Lapland pantry. We know that nothing beats the community found around a well-cooked meal.