Barchef

Vi söker en barchef, som vill vara med och utveckla ett nytt och kul barkoncept tillsammans med oss.

  • Extra timmar
  • Lön enligt avtal
  • Kräver erfarenhet

Kompetenser

Kompetenskrav

cocktails
beställningar
inventering

Meriterande kompetenser

bartenderutbildning
spritkunskap
vinkunskap

Språk

engelska
svenska

Om rollen

Har du viljan och strävar efter att leverera de bästa drinkarna på västkusten? Vi söker dig som vill vara med och utveckla vår verksamhet med din kreaktivitet och efarenhet tillsammans med oss!

Vi jobbar för en levande krog, där vi sätter gästen i fokus. Vi vill skapa ett WOW i det vi gör och stävar alltid efter att göra det där lilla extra! Hos oss får du ta del av allt från fartfyllda luncher till mysiga middagar med cocktailbar som senare övergår till att skotta grogg till livemusik.

I rollen som chefsbartender är du ansvarig för att skapa och servera välkomponerade drycker till våra gäster på ett skickligt och kreativt sätt. Du leder ditt team professionellt med passion för att inspirerar dem att upprätthålla en hög standard av service och kvalitet. Din ledarskapsförmåga är central för att motivera och guida ditt team mot gemensamma mål, samtidigt som du främjar en positiv arbetsmiljö där kreaktivitet och utveckling uppmuntras. Som chefsbartender är du en nyckelfigur i att skapa en minnesvärd och imponerande upplevelse för varje gäst, och ditt engagemang för kvalitet i varje detalj skall smitta av sig till dina medarbetare.

Du kommer att ha huvudansvaret över baren och barpersonalen tillsammans med restaurangchefen. Du kommer tillsammans med oss löpande kombinera nyskapande drinkar till vår cocktailmeny, där du får chansen att vara kreativ och visa dina kunskaper.

  • 20+

  • Minst tre års erfarenhet av branschen

Tjänsten är 100%, tidsbegränsad med start från 17:e juni- 11 augusti och omfattar till största del kvällstid och helger. Lön en enligt överenskommelse.

Personlboende finns.

Intresserad? Maila: info@sh12.se

Att jobba hos oss

När du jobbar här får du:

Försäkring
Internutbildning

På Södra Hamnen 12 strävar vi alltid efter att skapa en varm och välkomnande atmosfär både bland vår personal som bland våra gäster. Vi är övertygade om att en trygg och inkluderande arbetsplats är nyckeln till framgång, och vi gör allt vi kan för att säkerställa att varje anställd känner sig sedd och hörd. Genom dagliga möten och briefings med hela arbetslaget ges alla en möjlighet att dela sina tankar och idéer, vilket stärker vår gemenskap och främjar öppen kommunikation.

Teamwork och samarbete är hjärtat i vår verksamhet på Södra Hamnen 12. Vi strävar efter att alla ska arbeta mot samma mål med en positiv inställning och en attityd som smittar av sig på våra gäster. För oss som arbetsgivare är det av yttersta vikt att våra anställda trivs på sin arbetsplats, och vi arbetar aktivt för att skapa en miljö där varje individ känner sig uppskattad och respekterad. Genom att främja ett starkt teamarbete och en kultur av ömsesidig respekt och stöd strävar vi efter att göra varje dag hos oss till den bästa för både personal och gäster.

Logga in eller registrera dig för att söka jobbet

Är det här ett jobb för dig?

Genom att logga in eller registrera en profil på Unmo kan du enkelt söka denna tjänst på bara några minuter.

Lycka till!

Om oss

Södra Hamen 12 är en sommarkrog belägen på ett av västkustens mest idylliska smultronställen, Skärhamn. Med vårt läge precis vid havet erbjuder vi en magisk kulinarisk upplevelse där fisk och skaldjur tar plats i centrum av vår noggrant sammansatta meny. Vi strävar efter att bevara och hylla de klassiska smakerna samtidigt som vi förnyar och överraskar våra gäster. Med över 200 sittplatser kan man njuta av den fantastiska solnedgången såväl på uteserveringen som inne på vår charmiga veranda.

Vi brinner för en levande krog och sätter alltid gästen i fokus. Hos oss är varje detalj noga genomtänkt för att skapa en atmosfär av värme och välkomnande, där varje gäst känner sig hemma från det ögonblick de kliver in genom dörren. Vi brinner för att skapa minnesvärda upplevelser och strävar alltid efter att överträffa gästens förväntning.

För att maximera din upplevelse hos oss rekommenderar vi också en vistelse på vårt charmiga boutiquehotell, beläget endast 150 meter från hamnen. Vårt hotell är en pärla med en personlig känsla och omsorgsfullt utvalda detaljer som bidrar till en oförglömlig vistelse. Oavsett om du besöker oss för en måltid eller en helg bort från vardagens stress, vill vi göra ditt besök hos oss till något alldeles extra.