Kock
Göteborg
Driven och kunnig kock till VRÅ
- Deltid
- Lön enligt avtal
- Kräver erfarenhet
Kompetenser
Kompetenskrav
Meriterande kompetenser
Om rollen
Vi söker en ödmjuk och erfaren kock med hjärtat på rätt ställe med några års erfarenhet som trivs med att dela sin kunskap och passion för matlagning och hållbarhet med såväl gäster som medarbetare.
Du älskar att laga god mat till våra gäster och vill ständigt utveckla dig själv och dina kollegor. Du ser möjligheten att lära och utvecklas i ett litet engagerat jämställt team med nolltolerans mot sexism, rasism och homofobi etc som ingår i Strawberry organisationen med fina förmåner och möjligheter.
Du är flexibel och har god kunskap i matlagning hållbarhet, och råvaror.
Skicka din ansökan till
Sofia.b.olsson@strawberry.se
EN VRÅ MED PLATS FÖR ALLA
Tänk dig att du har en fot här på västkusten, och en i Japan. Ungefär så vill vi att du ska känna när du kliver in här. Som att miljön är bekant och lite spännande på en och samma gång.
Mer än något annat vill vi att du ska känna dig väl omhändertagen och bekväm. Och hungrig, förstås. Menyn har något för alla men fokus ligger på mat från havet och växtvärlden. Råvarorna är nästan alltid lokala. Metoderna och inspirationen hämtar vi oftast från Japan.
Vi jobbar hållbart, spårbart, ekologiskt och har valt att följa naturen istället för att försöka tämja den. Säsongen får avgöra vad som kommer in genom köksingången. Därför ändras menyn beroende på årstid, och ibland varierar den till och med lite från dag till dag.
Ingen kväll på VRÅ är den andra lik, men varje morgon är likadan. Vi startar dagen med målet att bjuda varje gäst på en fantastisk upplevelse.
Välkommen!
Att jobba hos oss
När du jobbar här får du:
Logga in eller registrera dig för att söka jobbet
Är det här ett jobb för dig?
Genom att logga in eller registrera en profil på Unmo kan du enkelt söka denna tjänst på bara några minuter.
Lycka till!
Om oss
Tänk dig att du har en fot här på västkusten, och en i Japan. Ungefär så vill vi att du ska känna när du kliver in här. Som att miljön är bekant och lite spännande på en och samma gång.
Mer än något annat vill vi att du ska känna dig väl omhändertagen och bekväm. Och hungrig, förstås. Menyn har något för alla men fokus ligger på mat från havet och växtvärlden. Råvarorna är nästan alltid lokala. Metoderna och inspirationen hämtar vi oftast från Japan.
Vi jobbar hållbart, spårbart, ekologiskt och har valt att följa naturen istället för att försöka tämja den. Säsongen får avgöra vad som kommer in genom köksingången. Därför ändras menyn beroende på årstid, och ibland varierar den till och med lite från dag till dag.
Ingen kväll på VRÅ är den andra lik, men varje morgon är likadan. Vi startar dagen med målet att bjuda varje gäst på en fantastisk upplevelse.
Välkommen!